Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sevilla-United (1437395) - lomos fc (118546) » 706984414: T71/R2

Copa 706984414 Información oficial sobre el partido 706984414 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 5 - 7 Forgeron F.C. Alineación oficial del equipo 'Forgeron F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 2 - 3 Forgeron F.C. Alineación oficial del equipo 'Forgeron F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapalos F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Haiko Farnhammer s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Haiko Farnhammer va donar a Patapalos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 116 (Gol por el centro): Passat el minut 116 de joc, Jakob Lüthi facilitava les coses al Patapalos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Marco Aufiero va estar a punt d'empatar per a Patapalos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Valentyn Rebenok va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Patapalos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Paolo Aresi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Haiko Farnhammer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 105 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paolo Aresi de Patapalos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gael Mariano Espinoza que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Marco Aufiero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Patapalos.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Patapalos, Paolo Aresi, col·locà la pilota just a les mans d'en Chakir Boziyadi. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Haiko Farnhammer de Patapalos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Patapalos, Jakob Lüthi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.

Forgeron F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Enrique García Arrafán quedar desmarcat i marcar per a Forgeron al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Als 61 minuts de partit, Jaume Llull de Forgeron va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 142 Minuto 106 (Gol de contra por la izquierda): Virgilio Storchi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a Forgeron.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Forgeron van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Berhane Haile des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Ansbert Götzl va marcar al minut 90 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Al minut 111, el Forgeron va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jaume Llull s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Al minut 115 Manolo Sille va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fernando Cabedo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Forgeron Ansbert Götzl no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manolo Sille es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Fabinho Maia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Berhane Haile de Forgeron, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manolo Sille en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jaume Llull de Forgeron va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 7.