Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Richmans City FC (1582063) - Deabru Gorriak (1370787) » 706984193: T71/R2

Copa 706984193 Información oficial sobre el partido 706984193 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Richmans City FC Alineación oficial del equipo 'Richmans City FC' en el partido 5 - 1 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Richmans City FC Alineación oficial del equipo 'Richmans City FC' en el partido 7 - 0 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
Tiene mala suerte 7.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Richmans City FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Verner Thurman, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Richmans se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Richmans va ser Klaus Kobsch.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Richmans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Baturalp Tahsin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Baturalp Tahsin va augmentar l'avantatge de Richmans a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Baturalp Tahsin es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Richmans per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Baturalp Tahsin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Verner Thurman per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Onofre Morató va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): Martin Peiris estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Verner Thurman de Richmans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Deabru Gorriak

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ibon Amutxastegi va rebre molts aplaudiments. Al minut 19 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elio Vivan de Gorriak es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.