Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valgreen Lull Gràcia (1434070) - Cojazos Club (990932) » 703935756: T71/J11/VII

Liga 703935756 Información oficial sobre el partido 703935756 en Hattrick

28.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VII.1021 (39057)

Quema-balones Astures Alineación oficial del equipo 'Quema-balones Astures' en el partido 1 - 1 Trece XIII Alineación oficial del equipo 'Trece XIII' en el partido
Carlos Gras (33') 1 - 0
1 - 1 Román Nemo (50')
Quema-balones Astures Alineación oficial del equipo 'Quema-balones Astures' en el partido 1 - 1 Trece XIII Alineación oficial del equipo 'Trece XIII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quema-balones Astures Alineación oficial del equipo 'Quema-balones Astures' en el partido 2 - 0 Trece XIII Alineación oficial del equipo 'Trece XIII' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quema-balones Astures

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Quema-balones va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jesús Mongascón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Gras que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Noel Comalada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Fachs de Quema-balones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 224 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Quema-balones es va veure beneficiat per la polèmica al minut 70, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Noel Comalada va relliscar al moment de fer el xut i el porter Damián Gallego no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Eloi Obando va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Quema-balones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Jorge Fachs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Quema-balones.

Trece XIII

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Román Nemo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Trece que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Román Fuentes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trece va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrián Torrejón va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jesús Miguel Herrera quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Jesús Miguel Herrera va estar a punt de posar per davant a Trece amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iragi Dornake va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvestre Davila.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silvestre Davila de Trece va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".