Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arosa Atlético (1420025) - Furolo Club de fútbol (1334457) » 703935617: T71/J4/VII

Liga 703935617 Información oficial sobre el partido 703935617 en Hattrick

10.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VII.1019 (39055)

Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido 2 - 1 Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido
Felipe Jubitero (51') 1 - 0
Radu Ciudin (67') 2 - 0
2 - 1 Giulio Raspanti (68')
Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido 2 - 1 Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido 2 - 0 Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arosa Atlético

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Felipe Jubitero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlético.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Radu Ciudin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 6, però Radu Ciudin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Jubitero va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Tristan Langrand va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Felipe Jubitero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sascha Klauzer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tristan Langrand.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Germánico Alvarez gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Jens-Axel Klapper, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Liviu-Constantin Ciocotoiu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Furolo Club de fútbol

Goles Goles

  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 una excel·lent centrada de Víctor 'panadero' Varo va arribar a Giulio Raspanti, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kurt-Felix 'Alemán' Reinecke, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Rubén Saavedra Martín va estar a punt de posar per davant a Furolo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pavel Sautin va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 54 minuts, el Furolo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Furolo creava perill des de la dreta al minut 65, però en Pavel Sautin, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kurt-Felix 'Alemán' Reinecke desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Furolo va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kurt-Felix 'Alemán' Reinecke que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Saavedra Martín de Furolo es va guanyar la targeta groga merescudament.