Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Club TorraKollonS (796449) - colgeras (1369863) » 703931829: T71/J9/VII

Liga 703931829 Información oficial sobre el partido 703931829 en Hattrick

14.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VII.951 (38987)

Real Mencía Alineación oficial del equipo 'Real Mencía' en el partido 2 - 0 OierFc Alineación oficial del equipo 'OierFc' en el partido
Vicente Fiesco (32') 1 - 0
Petre Pinţoiu (70') 2 - 0
Real Mencía Alineación oficial del equipo 'Real Mencía' en el partido 2 - 0 OierFc Alineación oficial del equipo 'OierFc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Mencía Alineación oficial del equipo 'Real Mencía' en el partido 6 - 0 OierFc Alineación oficial del equipo 'OierFc' en el partido
Es un cenizo 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mencía

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Vicente Fiesco va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Petre Pinţoiu va augmentar l'avantatge de Mencía a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Mencía per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vicente Fiesco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Aleks Stoev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mencía se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vicente Fiesco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Guiluz de Mencía es va guanyar la targeta groga merescudament.

OierFc

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): El jugador visitant Xabi Abaurrea va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 63 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Carlos Estébanez Puyol hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pepe Álvarez Vázquez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvio Mantilla de OierFc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.