Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bigues i Riells (1431245) - Nottingamprisa 2 (1334101) » 703931396: T71/J13/VII

Liga 703931396 Información oficial sobre el partido 703931396 en Hattrick

11.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VII.943 (38979)

Bigues i Riells Alineación oficial del equipo 'Bigues i Riells' en el partido 2 - 1 San Luis Atlético Alineación oficial del equipo 'San Luis Atlético' en el partido
0 - 1 Felipe Insurandiaga (25')
Fernando Caldes (82') 1 - 1
Dündar Akergin (89') 2 - 1
Bigues i Riells Alineación oficial del equipo 'Bigues i Riells' en el partido 2 - 1 San Luis Atlético Alineación oficial del equipo 'San Luis Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bigues i Riells Alineación oficial del equipo 'Bigues i Riells' en el partido 3 - 0 San Luis Atlético Alineación oficial del equipo 'San Luis Atlético' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bigues i Riells

Goles Goles

  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de 82 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Bigues, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Fernando Caldes de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): César Ramón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bigues, Dündar Akergin, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Andrés Wchholz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bigues.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sergi Giner va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de César Ramón va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Jorge Saluces va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergi Giner va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Alango Zubiaga de Bigues va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Marcos Zaplana va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

San Luis Atlético

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Felipe Insurandiaga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Rainerio Beloso de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.