Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

voctorcuato (441219) - Equipo Redentor (1334584) » 703930969: T71/J4/VII

Liga 703930969 Información oficial sobre el partido 703930969 en Hattrick

10.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VII.936 (38972)

Clink Clonks FC Alineación oficial del equipo 'Clink Clonks FC' en el partido 1 - 1 Leones del Estrecho Alineación oficial del equipo 'Leones del Estrecho' en el partido
Inocencio Guixart (31') 1 - 0
1 - 1 David Cañellas (61')
Clink Clonks FC Alineación oficial del equipo 'Clink Clonks FC' en el partido 1 - 1 Leones del Estrecho Alineación oficial del equipo 'Leones del Estrecho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clink Clonks FC Alineación oficial del equipo 'Clink Clonks FC' en el partido 2 - 1 Leones del Estrecho Alineación oficial del equipo 'Leones del Estrecho' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clink Clonks FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Inocencio Guixart llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Joan Zaragozí de Clonks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Leones del Estrecho

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 61 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en David Cañellas.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Estrecho la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Miguel Macedonia va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sergio Calera va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Macedonia quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Miguel Macedonia va estar a punt de posar per davant a Estrecho amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergio Calera va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bakdid Afellay de Estrecho va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.