Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak Geliaykos (989319) - SD VALLADOLID PEÑOZALAZO (488056) » 703930350: T71/J3/VII

Liga 703930350 Información oficial sobre el partido 703930350 en Hattrick

03.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VII.925 (38961)

Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido 2 - 1 Humilda fc Alineación oficial del equipo 'Humilda fc' en el partido
Arvin Asoudeh (26') 1 - 0
1 - 1 Mario Verdeja (32')
Arvin Asoudeh (54') 2 - 1
Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido 2 - 1 Humilda fc Alineación oficial del equipo 'Humilda fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido 2 - 0 Humilda fc Alineación oficial del equipo 'Humilda fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Geliaykos

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Arvin Asoudeh llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Geliaykos prenia la batuta de l'encontre al minut 54, quan en Arvin Asoudeh va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mikael Karlsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Geliaykos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Arvin Asoudeh va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Geliaykos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Benedicto Collar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ignacio Monjaraz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sebastián Coba per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Carlos Barquín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Humilda fc

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 una excel·lent centrada de Diego Mijares va arribar a Mario Verdeja, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Humilda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mario Verdeja, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Verdeja de Humilda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.