Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing del Pio Pio (312254) - Valles del Cerrato F.C. (1334181) » 703929931: T71/J11/VII

Liga 703929931 Información oficial sobre el partido 703929931 en Hattrick

28.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VII.917 (38953)

Valencia Pirates Alineación oficial del equipo 'Valencia Pirates' en el partido 0 - 4 Valles del Cerrato F.C. Alineación oficial del equipo 'Valles del Cerrato F.C.' en el partido
0 - 1 Alessandro Biscaro (27')
0 - 2 Eloy Campomanes (35')
0 - 3 Omar Kane (73')
0 - 4 Arístides León (79')
Valencia Pirates Alineación oficial del equipo 'Valencia Pirates' en el partido 0 - 4 Valles del Cerrato F.C. Alineación oficial del equipo 'Valles del Cerrato F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia Pirates Alineación oficial del equipo 'Valencia Pirates' en el partido 0 - 2 Valles del Cerrato F.C. Alineación oficial del equipo 'Valles del Cerrato F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Pirates

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valencia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Naldo Blanco va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raúl Lafuente Santamaría va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Esparraguerra de Valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valles del Cerrato F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): En Alessandro Biscaro va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 27. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, Cerrato va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eloy Campomanes.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Kevin Bonevacia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cerrato, Omar Kane, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Cerrato l'avantatge per 0 - 4. Arístides León en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Eloy Campomanes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Gianluigi Paoleri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eloy Campomanes de Cerrato la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.