Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UveTeam (798785) - DeLorean's Freaks (802152) » 703925787: T71/J11/VII

Liga 703925787 Información oficial sobre el partido 703925787 en Hattrick

28.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VII.843 (38879)

UveTeam Alineación oficial del equipo 'UveTeam' en el partido 1 - 1 CF Ciudad Jardin Alineación oficial del equipo 'CF Ciudad Jardin ' en el partido
0 - 1 Juan Santana (35')
Basilio Diamante (83') 1 - 1
UveTeam Alineación oficial del equipo 'UveTeam' en el partido 1 - 1 CF Ciudad Jardin Alineación oficial del equipo 'CF Ciudad Jardin ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UveTeam Alineación oficial del equipo 'UveTeam' en el partido 4 - 0 CF Ciudad Jardin Alineación oficial del equipo 'CF Ciudad Jardin ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UveTeam

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Basilio Diamante de UveTeam empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Marek Skawina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihály Urbán va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Mirete Brown va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Ewoud Voeteling quasi empata el partit per a UveTeam, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Žybartas Kumpelis quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El UveTeam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ewoud Voeteling la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): UveTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Marek Skawina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mihály Urbán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marek Skawina de UveTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gordon Bourre.

CF Ciudad Jardin

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Santana va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Ciudad, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Santana de Ciudad va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Abdelhannane Karkouri es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelhannane Karkouri de Ciudad es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.