Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drosmond Boys (1592624) - Deobriga (993731) » 703924900: T71/J13/VII

Liga 703924900 Información oficial sobre el partido 703924900 en Hattrick

11.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VII.827 (38863)

Les vaques Alineación oficial del equipo 'Les vaques' en el partido 2 - 1 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
0 - 1 Guifré Vaz (18')
Jesús Iritia (38') 1 - 1
Manuel Puche (81') 2 - 1
Les vaques Alineación oficial del equipo 'Les vaques' en el partido 2 - 1 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les vaques Alineación oficial del equipo 'Les vaques' en el partido 2 - 0 Deobriga Alineación oficial del equipo 'Deobriga' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les vaques

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Jesús Iritia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de vaques i marcant el 1 - 1.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 81, en Amai Trebolazabala la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Manuel Puche que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): vaques va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Puche va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joan Bataller.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Pablo Barca va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Óscar Giménez va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jesús Iritia, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Al minut 84, Chorche Delgadillo gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Chorche Delgadillo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Deobriga

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Deobriga van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Guifré Vaz.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deobriga va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Amets Lekuberria va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deobriga va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Endaitz Rotareta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Esteban Goicoerroeta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Esteban Goicoerroeta va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Deobriga va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Queipo de Llano de Deobriga es va guanyar la targeta groga merescudament.