Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdemoro FC (1460417) - FS Castelldefels (1593094) » 703924296: T71/J2/VII

Liga 703924296 Información oficial sobre el partido 703924296 en Hattrick

26.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VII.817 (38853)

Valdemoro FC Alineación oficial del equipo 'Valdemoro FC' en el partido 1 - 0 FS Castelldefels Alineación oficial del equipo 'FS Castelldefels' en el partido
Víctor Amboage (6') 1 - 0
Valdemoro FC Alineación oficial del equipo 'Valdemoro FC' en el partido 1 - 0 FS Castelldefels Alineación oficial del equipo 'FS Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valdemoro FC Alineación oficial del equipo 'Valdemoro FC' en el partido 1 - 1 FS Castelldefels Alineación oficial del equipo 'FS Castelldefels' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdemoro FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): Étienne Böhncker de Valdemoro va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Víctor Amboage que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Philipp Carsten Salzbauer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Philipp Carsten Salzbauer de Valdemoro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Marko Oude Weernink, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Valdemoro ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Amboage, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marko Oude Weernink es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FS Castelldefels

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 11 (Ocasión de falta): El jugador visitant Osvaldo Ruipérez va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 11 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Castelldefels creava perill des de la dreta al minut 19, però en Valter Carlsson, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Manuel Giménez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anastacio Carpiteiro va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Jaime Rosillo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Claudi Rull va encarar al porter al 79, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anastacio Carpiteiro.