Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Molinillo CF (1595438) - Nos gustan las copas (1337054) » 703923649: T71/J8/VII

Liga 703923649 Información oficial sobre el partido 703923649 en Hattrick

07.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VII.805 (38841)

CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB' en el partido 2 - 0 Spartak de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spartak de Barcelona' en el partido
Joaquín Hurtado (70') 1 - 0
Juan Manuel Castellsis (84') 2 - 0
CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB' en el partido 2 - 0 Spartak de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spartak de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB' en el partido 3 - 0 Spartak de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spartak de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CADIZ ES DE PRIMERA FOOTBALL CLUB

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): FOOTBALL va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 70 Joaquín Hurtado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Manuel Castellsis va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Òscar Buyé va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FOOTBALL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): FOOTBALL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Guerguetiain en un 1 contra 1 amb el porter Kendor Ariniz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Adrián Garriga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrián Garriga va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Kendor Ariniz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): FOOTBALL va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Marian Florei va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Ismael Melgosa del FOOTBALL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Spartak de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pablo Gimenez Adaní era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Reyes Fuenleal però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Jaume Genescà de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.