Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VayaGeta (440563) - hot papus (802190) » 703922700: T71/J9/VII

Liga 703922700 Información oficial sobre el partido 703922700 en Hattrick

14.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VII.788 (38824)

Los Patos CF Alineación oficial del equipo 'Los Patos CF' en el partido 2 - 1 Gabo Newell's FC Alineación oficial del equipo 'Gabo Newell's FC' en el partido
0 - 1 Guillermo Serrano (9')
José Álvaro Cagigal (46') 1 - 1
Óscar Jado (67') 2 - 1
Los Patos CF Alineación oficial del equipo 'Los Patos CF' en el partido 2 - 1 Gabo Newell's FC Alineación oficial del equipo 'Gabo Newell's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Patos CF Alineación oficial del equipo 'Los Patos CF' en el partido 2 - 0 Gabo Newell's FC Alineación oficial del equipo 'Gabo Newell's FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Patos CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 46 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Faxildo Carril de Patos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en José Álvaro Cagigal, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Corria el minut 67 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Óscar Jado, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Patos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en José Álvaro Cagigal la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Jesús Antonio Menéndez-Pidal de Patos va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 239 Minuto 61 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Benicio Zalaeta va marxar de Abel Iturbust en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Patos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Velasco de Patos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Gabo Newell's FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): En Guillermo Serrano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): Víctor Toro Bravo va xutar magistralment una falta al minut 52 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de David Pastor, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Agostiño Teijeiro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.