Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valverde de Mérida C.F. (996031) - MAR MENOR AAXX (1416267) » 703922273: T71/J1/VII

Liga 703922273 Información oficial sobre el partido 703922273 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.781 (38817)

Valverde de Mérida C.F. Alineación oficial del equipo 'Valverde de Mérida C.F.' en el partido 2 - 0 Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido
Rob Doohan (10') 1 - 0
Rob Doohan (65') 2 - 0
Valverde de Mérida C.F. Alineación oficial del equipo 'Valverde de Mérida C.F.' en el partido 2 - 0 Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valverde de Mérida C.F. Alineación oficial del equipo 'Valverde de Mérida C.F.' en el partido 2 - 0 Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valverde de Mérida C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rob Doohan era molt més ràpid que el defensa César Hayos. Al minut 10, el jugador de RVMCF va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de RVMCF a 2 - 0. Rob Doohan va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El RVMCF ho intentava per la dreta per mitjà de Anthony Dare, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Josep Casallarch va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Anthony Dare es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Anthony Dare, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rob Doohan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Javier Desportell de RVMCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Atlético Íbero

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Alberto Fruniz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Vime, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Kiril Púrvanov va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Chaparro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.