Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marín fc (122071) - CF Nakama (48348) » 703920008: T71/J8/VII

Liga 703920008 Información oficial sobre el partido 703920008 en Hattrick

07.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VII.740 (38776)

Reinildo FC Alineación oficial del equipo 'Reinildo FC' en el partido 3 - 1 Maysa FC Alineación oficial del equipo 'Maysa FC' en el partido
Joaquín Guendulain (2') 1 - 0
1 - 1 Alessio Nini (50')
Josep Maria Vivet (68') 2 - 1
Javier Pascual (73') 3 - 1
Reinildo FC Alineación oficial del equipo 'Reinildo FC' en el partido 3 - 1 Maysa FC Alineación oficial del equipo 'Maysa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Reinildo FC Alineación oficial del equipo 'Reinildo FC' en el partido 3 - 2 Maysa FC Alineación oficial del equipo 'Maysa FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,9 % 18,3 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reinildo FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 2 (Gol de falta): En Joaquín Guendulain conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador Josep Maria Vivet de Reinildo, després de 68 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Javier Pascual va incrementar l'avantatge de Reinildo amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Joaquín Guendulain va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Reinildo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Pascual va fer una magnífica centrada, però la rematada de Raúl Mantilla va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Juan Miguel Rueda Ochoa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Hugo Darbo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Maysa FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 en Alessio Nini va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 Edmund Kotas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Kevin Chahal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Laureà Cadell quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Laureà Cadell va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Laureà Cadell per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Laureà Cadell, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 65 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Edmund Kotas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de MYA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Francisco Zuleta de MYA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmund Kotas de MYA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.