Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ParXena (487423) - Touring KE (439097) » 703917900: T71/J13/VII

Liga 703917900 Información oficial sobre el partido 703917900 en Hattrick

11.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VII.702 (38738)

ROBRES CD ARAGON Alineación oficial del equipo 'ROBRES CD ARAGON' en el partido 1 - 0 DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION Alineación oficial del equipo 'DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION' en el partido
Pedro Rodríguez Navas (86') 1 - 0
ROBRES CD ARAGON Alineación oficial del equipo 'ROBRES CD ARAGON' en el partido 1 - 0 DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION Alineación oficial del equipo 'DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ROBRES CD ARAGON Alineación oficial del equipo 'ROBRES CD ARAGON' en el partido 4 - 0 DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION Alineación oficial del equipo 'DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROBRES CD ARAGON

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En César Augusto Cabelo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ROBRES, un peu providencial d'en Pedro Rodríguez Navas va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): ROBRES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Ángel Ramos-Argüelles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Torres va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): ROBRES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Rodríguez Navas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bogdan Borzaş.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Ramos-Argüelles es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Torres de ROBRES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Taha Zagnan de ROBRES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DEPOR CORUÑA EN SEGUNDA DIVISION

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Arnau Rotllant va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Benxamín Solleiro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): DIVISION va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Xalbador Zubibarria va quedar-se sol davant el porter Benxamín Solleiro, però aquest va poder aturar el xut.