Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fun People (772248) - Los Chorizos del Revilla (801590) » 703916330: T71/J12/VII

Liga 703916330 Información oficial sobre el partido 703916330 en Hattrick

04.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VII.674 (38710)

Potrillos Blanquiazules FC Alineación oficial del equipo 'Potrillos Blanquiazules FC' en el partido 1 - 2 Los Chorizos del Revilla Alineación oficial del equipo 'Los Chorizos del Revilla' en el partido
Javier Gómez de Lamadrid (9') 1 - 0
1 - 1 Romeo Casco (39')
1 - 2 Darmin Handoyo (51')
Potrillos Blanquiazules FC Alineación oficial del equipo 'Potrillos Blanquiazules FC' en el partido 1 - 2 Los Chorizos del Revilla Alineación oficial del equipo 'Los Chorizos del Revilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Potrillos Blanquiazules FC Alineación oficial del equipo 'Potrillos Blanquiazules FC' en el partido 0 - 3 Los Chorizos del Revilla Alineación oficial del equipo 'Los Chorizos del Revilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potrillos Blanquiazules FC

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Guillermo Caruso va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Rafael Pérez, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Blanquiazules Juan Carlos Acelas quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Javier Gómez de Lamadrid va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sándor Fűrész de Blanquiazules va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Federico Mariñas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Los Chorizos del Revilla

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Darmin Handoyo va acabar en una passada genial cap al jugador de Chorizos Romeo Casco, que va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Darmin Handoyo quedar desmarcat i marcar per a Chorizos al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chorizos Roberto Steinauer quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arild Skeie l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Dmitriy Zhigin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Per Svenningsson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Chorizos van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Per Svenningsson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.