Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EnekoniFc (124959) - Japa CF (778246) » 703912537: T71/J2/VII

Liga 703912537 Información oficial sobre el partido 703912537 en Hattrick

26.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VII.607 (38643)

EnekoniFc Alineación oficial del equipo 'EnekoniFc' en el partido 2 - 2 Atletico Hamilton Alineación oficial del equipo 'Atletico Hamilton' en el partido
0 - 1 Jalal Yassiri (2')
Eliodoro Vázquez (24') 1 - 1
1 - 2 Juan Luis Igaralde (53')
健治 (Kenji) 杉山 (Sugiyama) (71') 2 - 2
EnekoniFc Alineación oficial del equipo 'EnekoniFc' en el partido 2 - 2 Atletico Hamilton Alineación oficial del equipo 'Atletico Hamilton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EnekoniFc Alineación oficial del equipo 'EnekoniFc' en el partido 3 - 0 Atletico Hamilton Alineación oficial del equipo 'Atletico Hamilton' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EnekoniFc

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Eliodoro Vázquez facilitava les coses al EnekoniFc amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador 健治 (Kenji) 杉山 (Sugiyama) de EnekoniFc va aconseguir igualar el partit al minut 71, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eliodoro Vázquez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): EnekoniFc va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però César Pozo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En 健治 (Kenji) 杉山 (Sugiyama) del EnekoniFc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Grasa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Estanislao Campa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EnekoniFc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a EnekoniFc per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Vilaragut, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Antonio Vilaragut de EnekoniFc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 张 (Zhang) 航宾 (Hangbin) de EnekoniFc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletico Hamilton

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EnekoniFc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jalal Yassiri la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Atletico va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Juan Luis Igaralde aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atletico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Alberto Montalvo va sortir desviat a la dreta de la porteria.