Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kolectivo Almería (1580293) - Bilbao Francés Club (795212) » 703912185: T71/J12/VII

Liga 703912185 Información oficial sobre el partido 703912185 en Hattrick

04.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VII.600 (38636)

Kolectivo Almería Alineación oficial del equipo 'Kolectivo Almería' en el partido 0 - 0 Bilbao Francés Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Francés Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kolectivo Almería Alineación oficial del equipo 'Kolectivo Almería' en el partido 2 - 0 Bilbao Francés Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Francés Club' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kolectivo Almería

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Robustiano Soler va entorpir al marcador d'en Rafael Quesada per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Francés. La jugada d'estratègia del Kolectivo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Valerio Sottocornola va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerio Sottocornola de Kolectivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bilbao Francés Club

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tasoulis Kampouratos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Francés sortien al contraatac. La falta llançada per Florian Herry va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Vargas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tasoulis Kampouratos rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Fernando Conde va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Francés, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Klaudiusz Ciesielski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Francés que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tasoulis Kampouratos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Klaudiusz Ciesielski de Francés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Soria Sancho de Francés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.