Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Strater 04 (1602240) - Moisekean (1463066) » 703912138: T71/J14/VII

Liga 703912138 Información oficial sobre el partido 703912138 en Hattrick

18.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VII.599 (38635)

Yonkou team Alineación oficial del equipo 'Yonkou team' en el partido 1 - 1 nuntorre Alineación oficial del equipo 'nuntorre' en el partido
Jimeno Almenar (68') 1 - 0
1 - 1 Miguel Mansilla (90')
Yonkou team Alineación oficial del equipo 'Yonkou team' en el partido 1 - 1 nuntorre Alineación oficial del equipo 'nuntorre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yonkou team Alineación oficial del equipo 'Yonkou team' en el partido 2 - 0 nuntorre Alineación oficial del equipo 'nuntorre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yonkou team

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jimeno Almenar de Yonkou aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Yonkou va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Farina en un 1 contra 1 amb el porter Quinto Xordo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Amb 22 minuts disputats, Honorato Selva gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Quinto Xordo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 37, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Honorato Selva sempre els tira per la dreta i en Quinto Xordo, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Daniel Farina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Honorato Selva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Quinto Xordo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

nuntorre

Goles Goles

  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de nuntorre amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Miguel Mansilla, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Moisés Armaño hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mihai Pătraşcu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del nuntorre sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jorge Gaona, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del nuntorre van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Telmo Nava, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.