Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Senglars del Montseny (995939) - Burriquin (439936) » 703912013: T71/J11/VII

Liga 703912013 Información oficial sobre el partido 703912013 en Hattrick

28.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VII.597 (38633)

Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido 1 - 0 Totoro FC Alineación oficial del equipo 'Totoro FC' en el partido
Xavi Quinquillà (31') 1 - 0
Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido 1 - 0 Totoro FC Alineación oficial del equipo 'Totoro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido 0 - 1 Totoro FC Alineación oficial del equipo 'Totoro FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Senglars del Montseny

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Xavi Quinquillà va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Frerik Dhuyvetters, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Senglars van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Marcelino Hoz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergi Venrell hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Truls Veng havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Senglars va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Truls Veng, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Senglars, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Diego Pérez va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Senglars va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Diego Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frank Hinle de Senglars es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Totoro FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pietro Antonio Rotunno, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 260 Minuto 68 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Óscar Herboso, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pietro Antonio Rotunno.