Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burriquin (439936) - Senglars del Montseny (995939) » 703911984: T71/J4/VII

Liga 703911984 Información oficial sobre el partido 703911984 en Hattrick

10.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VII.597 (38633)

Totoro FC Alineación oficial del equipo 'Totoro FC' en el partido 0 - 3 Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido
0 - 1 Arne Pettersen (10')
0 - 2 Adriano Alves Tavares (35')
0 - 3 Adriano Alves Tavares (58')
Totoro FC Alineación oficial del equipo 'Totoro FC' en el partido 0 - 3 Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Totoro FC Alineación oficial del equipo 'Totoro FC' en el partido 1 - 0 Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Totoro FC

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): Totoro va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 68, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pietro Antonio Rotunno de Totoro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Planelles de Totoro es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antón Ruano de Totoro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Senglars del Montseny

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Arne Pettersen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Senglars, al minut 10. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Senglars el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adriano Alves Tavares va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Senglars va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Adriano Alves Tavares aconseguint el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Senglars va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Diego Pérez va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Senglars van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Viktor Kmoško va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Senglars va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adriano Alves Tavares, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.