Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asdfg team (995036) - J&D Team (988720) » 703911748: T71/J1/VII

Liga 703911748 Información oficial sobre el partido 703911748 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.593 (38629)

asdfg team Alineación oficial del equipo 'asdfg team' en el partido 3 - 0 TOLEDO FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'TOLEDO FOOTBALL CLUB' en el partido
Alfredo Arellano (22') 1 - 0
Óscar Ferreros (29') 2 - 0
Kleofas Kuropatwiński (61') 3 - 0
asdfg team Alineación oficial del equipo 'asdfg team' en el partido 3 - 0 TOLEDO FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'TOLEDO FOOTBALL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
asdfg team Alineación oficial del equipo 'asdfg team' en el partido 2 - 1 TOLEDO FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'TOLEDO FOOTBALL CLUB' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asdfg team

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Jens Just entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al asdfg, un peu providencial d'en Alfredo Arellano va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Óscar Ferreros, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a asdfg.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): asdfg va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kleofas Kuropatwiński va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Altuğ Kılıç va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de asdfg se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Altuğ Kılıç va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Juan Galdós va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Óscar Ferreros per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Galdós va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Daniel Vieítez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Juan Galdós va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Daniel Vieítez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Galdós va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Altuğ Kılıç, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Jani Penttilä de asdfg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TOLEDO FOOTBALL CLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Felipe Chapar va encarar al porter al 23, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 34 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Renato Iturbe amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ignacio Pulgar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FOOTBALL, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Renato Iturbe va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Pablo Alcaina per la seva rapidesa. Al minut 81 va intentar marxar per velocitat d'en Alfredo Arellano, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Pulgar.