Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Lince Negro (989887) - Narruña F.C. (777029) » 703911131: T71/J14/VII

Liga 703911131 Información oficial sobre el partido 703911131 en Hattrick

18.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VII.581 (38617)

Deportivo Lince Negro Alineación oficial del equipo 'Deportivo Lince Negro' en el partido 1 - 6 Narruña F.C. Alineación oficial del equipo 'Narruña F.C.' en el partido
0 - 1 Ignacio Peña (9')
0 - 2 Daniel Alberto Tablino (11')
0 - 3 Panificio Duren (17')
0 - 4 Ignacio Peña (20')
0 - 5 Shani Bartel (55')
Keltso Irusta (60') 1 - 5
1 - 6 Daniel Alberto Tablino (65')
Deportivo Lince Negro Alineación oficial del equipo 'Deportivo Lince Negro' en el partido 1 - 6 Narruña F.C. Alineación oficial del equipo 'Narruña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Lince Negro Alineación oficial del equipo 'Deportivo Lince Negro' en el partido 0 - 3 Narruña F.C. Alineación oficial del equipo 'Narruña F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Lince Negro

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Deportivo per la dreta va donar com a resultat un gol de Keltso Irusta al minut 60 que reduïa la distància a 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anssi Ahomaa.

Narruña F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Peña va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 11, Narruña va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Daniel Alberto Tablino.
  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, el Narruña va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Panificio Duren, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Ignacio Peña de Narruña va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 20. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Shani Bartel va aprofitar un error defensiu al minut 55, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Narruña.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daniel Alberto Tablino de Narruña l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 65 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Diego Patroncini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Shani Bartel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Jordi Abelló quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eduardo García-Camba, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Panificio Duren, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Narruña va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Panificio Duren va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eduardo García-Camba va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Abelló de Narruña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.