Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AstonBirra C.F. (438824) - ibaizabal klub soccer (776736) » 703908614: T71/J1/VII

Liga 703908614 Información oficial sobre el partido 703908614 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.537 (38573)

AstonBirra C.F. Alineación oficial del equipo 'AstonBirra C.F.' en el partido 0 - 3 ibaizabal klub soccer Alineación oficial del equipo 'ibaizabal klub soccer' en el partido
0 - 1 Ignacio Irala (21')
0 - 2 Ignacio Irala (42')
0 - 3 Ignacio Irala (66')
AstonBirra C.F. Alineación oficial del equipo 'AstonBirra C.F.' en el partido 0 - 3 ibaizabal klub soccer Alineación oficial del equipo 'ibaizabal klub soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AstonBirra C.F. Alineación oficial del equipo 'AstonBirra C.F.' en el partido 0 - 3 ibaizabal klub soccer Alineación oficial del equipo 'ibaizabal klub soccer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AstonBirra C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): David Andrés Mendoza va estar a punt d'empatar per a AstonBirra quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Gorontiola va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Francisco Jesús Díaz de AstonBirra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ibaizabal klub soccer

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Irala va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sergio Gama va anar directament als peus de Ignacio Irala que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Irala de ibaizabal va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Rodríguez i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Sergio Gama va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ignacio Irala es va quedar sol davant del porter, al minut 24. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Irala després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Óscar Cebrián va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iván Páramo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Irala, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ibaizabal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Irala.