Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Gordafinas (774293) - Real Pibes F.C. (992903) » 703904744: T71/J14/VII

Liga 703904744 Información oficial sobre el partido 703904744 en Hattrick

18.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VII.467 (38503)

Los Chicago Melimpio Alineación oficial del equipo 'Los Chicago Melimpio' en el partido 2 - 2 FC Palancona Alineación oficial del equipo 'FC Palancona' en el partido
0 - 1 Sami Diouri (49')
Andrew Seamon (82') 1 - 1
Jacobo Vidanes (89') 2 - 1
2 - 2 Jesús Guzmán (89')
Los Chicago Melimpio Alineación oficial del equipo 'Los Chicago Melimpio' en el partido 2 - 2 FC Palancona Alineación oficial del equipo 'FC Palancona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Chicago Melimpio Alineación oficial del equipo 'Los Chicago Melimpio' en el partido 3 - 1 FC Palancona Alineación oficial del equipo 'FC Palancona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chicago Melimpio

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Palancona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Andrew Seamon la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Melimpio es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 82.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jacobo Vidanes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Melimpio es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Melimpio per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Andrew Seamon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Carlos José Albero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Melimpio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 郭 (Guo) 东伟 (Dongwei) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 210 Minuto 56 (Ocasión de falta): Hélder Emparan va llançar una falta directa al minut 56 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Melimpio per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jacobo Vidanes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Sánchez de Melimpio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Palancona

Goles Goles

  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Quan passaven 49 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Palancona. En Sami Diouri va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Jesús Guzmán que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Francisco Buenaventura quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en César Cuéllar va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Eusebi Boixader, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Pablo Expósito de Palancona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, César Cuéllar de Palancona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.