Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linares (1420775) - Racing Mediapinta (1416426) » 703904422: T71/J3/VII

Liga 703904422 Información oficial sobre el partido 703904422 en Hattrick

03.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VII.462 (38498)

Linares Alineación oficial del equipo 'Linares' en el partido 2 - 1 Racing Mediapinta Alineación oficial del equipo 'Racing Mediapinta' en el partido
Pablo Maestre Salinas (26') 1 - 0
Inkaruka Pérez (58') 2 - 0
2 - 1 José Varga (74')
Linares Alineación oficial del equipo 'Linares' en el partido 2 - 1 Racing Mediapinta Alineación oficial del equipo 'Racing Mediapinta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Linares Alineación oficial del equipo 'Linares' en el partido 3 - 0 Racing Mediapinta Alineación oficial del equipo 'Racing Mediapinta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Linares prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Pablo Maestre Salinas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Linares va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Inkaruka Pérez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Beltrán Aller va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Alois Teichmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Linares ho intentava per la dreta per mitjà de Inkaruka Pérez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Cozmin Urse una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Alois Teichmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Inkaruka Pérez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 62, el Linares estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Inkaruka Pérez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Cozmin Urse hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Joan Boris havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cozmin Urse de Linares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cozmin Urse se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Racing Mediapinta

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, José Varga va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Mediapinta en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jānis Lauzis va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Joaquín Urueña va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mediapinta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gerardo Orrico, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Mediapinta va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Joaquín Urueña no va poder controlar.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gerardo Orrico quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.