Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD MASRIVER (773184) - MARCLUCHO (995030) » 703902339: T71/J1/VII

Liga 703902339 Información oficial sobre el partido 703902339 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.425 (38461)

CD MASRIVER Alineación oficial del equipo 'CD MASRIVER' en el partido 0 - 3 Zip bcn Alineación oficial del equipo 'Zip bcn' en el partido
0 - 1 Isidro Velez (27')
0 - 2 Dávid Bánfi (31')
0 - 3 Jonathan Winninger (33')
CD MASRIVER Alineación oficial del equipo 'CD MASRIVER' en el partido 0 - 3 Zip bcn Alineación oficial del equipo 'Zip bcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD MASRIVER Alineación oficial del equipo 'CD MASRIVER' en el partido 2 - 1 Zip bcn Alineación oficial del equipo 'Zip bcn' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD MASRIVER

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Shmil Tabachnik va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Tomé Ratón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MASRIVER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ângelo Pereira i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a MASRIVER, però el xut de Markel Garakabe va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Shmil Tabachnik no oblidarà el que li va passar durant el minut 54. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Zip bcn

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Andrei Bouroşu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zip, Isidro Velez, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Zip va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dávid Bánfi.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jonathan Winninger, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Ronny Kjærsgaard va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Harold van Zuilen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 18. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Daniel Szwed de Zip va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.