Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta de Betanzos (1337045) - Calsin brother's (796232) » 703895873: T71/J8/VII

Liga 703895873 Información oficial sobre el partido 703895873 en Hattrick

07.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VII.309 (38345)

Celta de Betanzos Alineación oficial del equipo 'Celta de Betanzos' en el partido 3 - 3 the bloody team Alineación oficial del equipo 'the bloody team' en el partido
0 - 1 Baltasar Coello (8')
0 - 2 Segimon Gràcia (11')
潘 (Pan) 宗隽 (Zongjun) (32') 1 - 2
Manuel Pablo Lastra (38') 2 - 2
2 - 3 Baltasar Coello (72')
Jorge Goetegui (73') 3 - 3
Celta de Betanzos Alineación oficial del equipo 'Celta de Betanzos' en el partido 3 - 3 the bloody team Alineación oficial del equipo 'the bloody team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta de Betanzos Alineación oficial del equipo 'Celta de Betanzos' en el partido 2 - 1 the bloody team Alineación oficial del equipo 'the bloody team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,5 % 16,2 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Betanzos

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): Betanzos no perdien la fe, i al minut 32 del partit, 潘 (Pan) 宗隽 (Zongjun) va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manuel Pablo Lastra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Betanzos empatava el partit, 2 a 2, al minut 38.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 del partit, el jugador Jorge Goetegui de Betanzos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Krsto Kenjalo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Gil Redonda de Betanzos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en David Gil Redonda va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

the bloody team

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Baltasar Coello va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a bloody.
  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip bloody va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Segimon Gràcia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Baltasar Coello va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del bloody, mentre ja celebrava el 2 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Córcoles. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bloody va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Rojas Casas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): bloody van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Segimon Gràcia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Segimon Gràcia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tijn Wenneker de bloody es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.