Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Remontada (779933) - Marolinda (799864) » 703889237: T71/J1/VII

Liga 703889237 Información oficial sobre el partido 703889237 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.191 (38227)

Atletico Barcellona catalani Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcellona catalani' en el partido 2 - 2 Templus Mortis Alineación oficial del equipo 'Templus Mortis' en el partido
0 - 1 Santiago Zuricaray (13')
Micky Earwaker (51') 1 - 1
1 - 2 Marcos Martínez Vera (63')
Natale Vignes (72') 2 - 2
Atletico Barcellona catalani Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcellona catalani' en el partido 2 - 2 Templus Mortis Alineación oficial del equipo 'Templus Mortis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Barcellona catalani Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcellona catalani' en el partido 4 - 0 Templus Mortis Alineación oficial del equipo 'Templus Mortis' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Barcellona catalani

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Micky Earwaker va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 51.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barcellona amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 72, deixant Natale Vignes en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Christopher Sicre va estar a punt d'empatar per a Barcellona quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Ibarria va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ryan Bjerg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Christopher Sicre de Barcellona va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roy Soemowikromo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Barcellona Christopher Sicre quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christopher Sicre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, László Matúz de Barcellona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Templus Mortis

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Templus prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Santiago Zuricaray.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcos Martínez Vera va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Templus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Santiago Zuricaray va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.