Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Brotaz (991705) - Malagueños FC (799900) » 703887994: T71/J12/VII

Liga 703887994 Información oficial sobre el partido 703887994 en Hattrick

04.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VII.168 (38204)

UD LORCA Alineación oficial del equipo 'UD LORCA' en el partido 2 - 1 Apabulladores Rojos Alineación oficial del equipo 'Apabulladores Rojos' en el partido
0 - 1 Luis Fortúnez (66')
José Corera (80') 1 - 1
Gonzalo González (85') 2 - 1
UD LORCA Alineación oficial del equipo 'UD LORCA' en el partido 2 - 1 Apabulladores Rojos Alineación oficial del equipo 'Apabulladores Rojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD LORCA Alineación oficial del equipo 'UD LORCA' en el partido 3 - 1 Apabulladores Rojos Alineación oficial del equipo 'Apabulladores Rojos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD LORCA

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del LORCA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant José Corera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 120 Minuto 85 (Gol de falta): LORCA va agafar avantatge al minut 85 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gonzalo González fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Jorge Saurín-de la Torre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en José Corera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LORCA.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): LORCA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bartolomé Aloy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a LORCA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Corera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jorge Saurín-de la Torre hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bartolomé Aloy de LORCA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Apabulladores Rojos

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Apabulladores va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Antonio Torres Fontes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Fortúnez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Antonio Torres Fontes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abderrahman Aleesami va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Carlos Olivarri, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Apabulladores va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Estève Aguadé va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Carlos Olivarri va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Estève Aguadé, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Vall-llovera de Apabulladores es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.