Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MagicEzequiel (1585366) - Real Club Deportivo Andino (49133) » 703887968: T71/J6/VII

Liga 703887968 Información oficial sobre el partido 703887968 en Hattrick

24.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VII.168 (38204)

U.D. michifu1 Alineación oficial del equipo 'U.D. michifu1' en el partido 0 - 4 Real Club Deportivo Andino Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Andino' en el partido
0 - 1 Sergio Cárcamo (28')
0 - 2 Ignacio Telles (37')
0 - 3 Al Mills (79')
0 - 4 Al Mills (83')
U.D. michifu1 Alineación oficial del equipo 'U.D. michifu1' en el partido 0 - 4 Real Club Deportivo Andino Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Andino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. michifu1 Alineación oficial del equipo 'U.D. michifu1' en el partido 2 - 0 Real Club Deportivo Andino Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Andino' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. michifu1

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Lee Julian va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de michifu1 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de michifu1 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lucas Ruiz Guillén, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ermegildo Gutiérrez de León es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Club Deportivo Andino

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 28 i semblava que Rcdandino desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Sergio Cárcamo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El porter de Rcdandino va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ignacio Telles va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al Mills de Rcdandino va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Rcdandino augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Al Mills es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Moisés Antequera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ramón Alos va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 25, i va passar la pilota a Ignacio Telles, però aquest no va encertar a marcar.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Moisés Antequera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Francesc Xavier Guerola quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rodrigo Lacalle Rubio, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rcdandino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramón Alos va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Alos de Rcdandino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Malo García de Rcdandino es va guanyar la targeta groga merescudament.