Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldixe (1585559) - Les Dattiers (307562) » 703887541: T71/J11/VII

Liga 703887541 Información oficial sobre el partido 703887541 en Hattrick

28.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VII.160 (38196)

Aldixe Alineación oficial del equipo 'Aldixe' en el partido 1 - 0 UD Chorvo Alineación oficial del equipo 'UD Chorvo' en el partido
Ahmad Derbala (83') 1 - 0
Aldixe Alineación oficial del equipo 'Aldixe' en el partido 1 - 0 UD Chorvo Alineación oficial del equipo 'UD Chorvo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aldixe Alineación oficial del equipo 'Aldixe' en el partido 4 - 0 UD Chorvo Alineación oficial del equipo 'UD Chorvo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldixe

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chorvo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ahmad Derbala la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aldixe es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Aldixe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Jean-Bernard Gauthier va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Aldixe va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Bo Norrsjö va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Ruggiero Würzer del Aldixe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Mathieu D'Haens marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jerry Granbratt que va xutar a fora per molt poc.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Aldixe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ruggiero Würzer en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Puig, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bo Norrsjö! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jerry Granbratt va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Daniel Puig va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Bo Norrsjö va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aldixe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

UD Chorvo

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 59 minuts, el Chorvo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Enrique Alcubierre de Chorvo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.