Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCDAWEISP (992771) - ADELINA LS (992962) » 703883946: T71/J9/VII

Liga 703883946 Información oficial sobre el partido 703883946 en Hattrick

14.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VII.96 (38132)

FCDAWEISP Alineación oficial del equipo 'FCDAWEISP' en el partido 4 - 1 CELTA VIGO TOROS GALLEGOS Alineación oficial del equipo 'CELTA VIGO TOROS GALLEGOS' en el partido
0 - 1 Miguel Balaguer (25')
Francisco Moya (31') 1 - 1
Olov Lövell (32') 2 - 1
Francisco Moya (35') 3 - 1
Francisco Moya (52') 4 - 1
FCDAWEISP Alineación oficial del equipo 'FCDAWEISP' en el partido 4 - 1 CELTA VIGO TOROS GALLEGOS Alineación oficial del equipo 'CELTA VIGO TOROS GALLEGOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FCDAWEISP Alineación oficial del equipo 'FCDAWEISP' en el partido 5 - 0 CELTA VIGO TOROS GALLEGOS Alineación oficial del equipo 'CELTA VIGO TOROS GALLEGOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCDAWEISP

Goles Goles

  • 110 Minuto 31 (Gol de falta): Una falta al minut 31 va proporcionar un lliure directe al FCDAWEISP. Francisco Moya va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): FCDAWEISP, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Olov Lövell per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): FCDAWEISP va aconseguir el 3 - 1 quan Francisco Moya va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Francisco Moya va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 52 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pablo Cortit va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 6 de joc.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ezequiel Cardona! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Kåre Øverby va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Creto Girondo, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Luis Núñez Guzmán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Mario Encinas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Moya va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Arturo García, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

CELTA VIGO TOROS GALLEGOS

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mauricio Bada és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Miguel Balaguer perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".