Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tres molinos (118288) - independiente de Catalunya (1433822) » 703883893: T71/J9/VII

Liga 703883893 Información oficial sobre el partido 703883893 en Hattrick

14.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VII.95 (38131)

Tres molinos Alineación oficial del equipo 'Tres molinos' en el partido 4 - 0 UD Iraila Alineación oficial del equipo 'UD Iraila' en el partido
Wassim Zouhaïr (25') 1 - 0
Ekhi Lasalde (34') 2 - 0
Federico Rose (48') 3 - 0
Bernd Roßer (84') 4 - 0
Tres molinos Alineación oficial del equipo 'Tres molinos' en el partido 4 - 0 UD Iraila Alineación oficial del equipo 'UD Iraila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tres molinos Alineación oficial del equipo 'Tres molinos' en el partido 6 - 0 UD Iraila Alineación oficial del equipo 'UD Iraila' en el partido
Tiene mala suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tres molinos

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Wassim Zouhaïr, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. molinos es posava per davant!
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): molinos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ekhi Lasalde va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de molinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Federico Rose progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): En Bernd Roßer va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wassim Zouhaïr va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Fabian Nagusi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de molinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Pere Moradell es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramon Àngel Bassa al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomas Mattielig va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fabian Nagusi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Fabian Nagusi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Ramon Àngel Bassa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dawid Winter va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Rose de molinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD Iraila

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guillermo Manso va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alfonso Herrán aquest no va estar a l'altura.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 91 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Edmond Anderson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Guillermo Manso de Iraila va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.