Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luther King FC (1589914) - At. Villakaos (1421400) » 703881862: T71/J6/VII

Liga 703881862 Información oficial sobre el partido 703881862 en Hattrick

24.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VII.59 (38095)

Steagua del water F.C Alineación oficial del equipo 'Steagua del water F.C' en el partido 3 - 3 At. Villakaos Alineación oficial del equipo 'At. Villakaos' en el partido
Enrique Copeiro (5') 1 - 0
1 - 1 Roli Kämmeter (27')
1 - 2 Roli Kämmeter (39')
Enrique Copeiro (74') 2 - 2
Atanas Lesov (82') 3 - 2
3 - 3 Yannic Stolba (84')
Steagua del water F.C Alineación oficial del equipo 'Steagua del water F.C' en el partido 3 - 3 At. Villakaos Alineación oficial del equipo 'At. Villakaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steagua del water F.C Alineación oficial del equipo 'Steagua del water F.C' en el partido 1 - 2 At. Villakaos Alineación oficial del equipo 'At. Villakaos' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del water F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 5 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Enrique Copeiro llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Steagua s'esgargamellaven dempeus per esperonar Enrique Copeiro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 74 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Corria el minut 82 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Atanas Lesov, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 86, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Enrique Copeiro sempre els tira per la dreta i en Carlos Nafría, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Steagua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Carl-Erik Gustavsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abelardo da Vide de Steagua amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

At. Villakaos

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Roli Kämmeter de Villakaos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Roli Kämmeter de Villakaos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yannic Stolba sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 84 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Yannic Stolba gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Villakaos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roli Kämmeter es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villakaos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ivo Longly, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Tarek Wajidi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Bastian Blocher, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yannic Stolba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.