Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bedia (777212) - Doufus RD (488046) » 703881271: T71/J12/VII

Liga 703881271 Información oficial sobre el partido 703881271 en Hattrick

04.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VII.48 (38084)

CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB' en el partido 3 - 1 TORDESILLAS FOOTBALL CLUE Alineación oficial del equipo 'TORDESILLAS FOOTBALL CLUE' en el partido
0 - 1 Iker Viedes (30')
Xavi Adroguer (34') 1 - 1
Óscar Richart (53') 2 - 1
Simone Belardinelli (64') 3 - 1
CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB' en el partido 3 - 1 TORDESILLAS FOOTBALL CLUE Alineación oficial del equipo 'TORDESILLAS FOOTBALL CLUE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB' en el partido 4 - 0 TORDESILLAS FOOTBALL CLUE Alineación oficial del equipo 'TORDESILLAS FOOTBALL CLUE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUARTE ARAGON FOOTBALL CLUB

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): FOOTBALL equilibrava la balança al minut 34. En Xavi Adroguer, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Óscar Richart va donar a FOOTBALL un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simone Belardinelli va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Richart va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Mauro Sancini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): FOOTBALL enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Samuel Seco del FOOTBALL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iván Guzmán Puig va rematar alt.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Simone Belardinelli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

TORDESILLAS FOOTBALL CLUE

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pier Francesco Risitano arribés a peus de Iker Viedes, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a TORDESILLAS el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Jaume Montadas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xurde Ciria no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): TORDESILLAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaume Montadas va desviar el xut final de Iker Viedes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Antonio Alzate va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jaume Montadas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): TORDESILLAS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Iker Viedes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.