Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FusaCat (1432559) - man utds (1414046) » 703879007: T71/J5/VII

Liga 703879007 Información oficial sobre el partido 703879007 en Hattrick

17.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VII.8 (38044)

FusaCat Alineación oficial del equipo 'FusaCat' en el partido 3 - 0 lonomeslodemenys Alineación oficial del equipo 'lonomeslodemenys' en el partido
Pieter-Paul van Goolen (32') 1 - 0
Hilario Vilar de Santos (34') 2 - 0
Joaquín Fermoso (80') 3 - 0
FusaCat Alineación oficial del equipo 'FusaCat' en el partido 3 - 0 lonomeslodemenys Alineación oficial del equipo 'lonomeslodemenys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FusaCat Alineación oficial del equipo 'FusaCat' en el partido 4 - 0 lonomeslodemenys Alineación oficial del equipo 'lonomeslodemenys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FusaCat

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): FusaCat prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Pieter-Paul van Goolen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FusaCat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hilario Vilar de Santos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joaquín Fermoso es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Virgílio Jesus Teixeira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Augusto Parlapiano gairebé va marcar per a FusaCat des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hilario Vilar de Santos per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pascasio Barral va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Virgílio Jesus Teixeira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Heliodoro Saavedra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hilario Vilar de Santos de FusaCat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lonomeslodemenys

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pascasio Barral era fer passades de llarga distància. Al minut 11 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Francisco Ortega però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de lonomeslodemenys van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mattin Atxarte, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): lonomeslodemenys va estar a punt de marcar quan Pascasio Barral va fer una passada impressionant a Francisco Ortega, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Cambero de lonomeslodemenys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.