Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Recios de Gonzus (1433110) - CLAM ALMERIA (487997) » 703877975: T71/J14/VI

Liga 703877975 Información oficial sobre el partido 703877975 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.1013 (15331)

Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido 2 - 1 CLAM ALMERIA Alineación oficial del equipo 'CLAM ALMERIA' en el partido
Adrián Manjavacas (38') 1 - 0
1 - 1 Tom Parasol (40')
Cătălin-Marius Bănică (77') 2 - 1
Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido 2 - 1 CLAM ALMERIA Alineación oficial del equipo 'CLAM ALMERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Recios de Gonzus Alineación oficial del equipo 'Los Recios de Gonzus' en el partido 5 - 1 CLAM ALMERIA Alineación oficial del equipo 'CLAM ALMERIA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Recios de Gonzus

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Adrián Manjavacas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cătălin-Marius Bănică ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Recios es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Recios per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaco van Voorthuizen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stipe Vrkić no va ser aprofitada per en Alejandro Pareja que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Narciso Colombi de Recios va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Kazimierz Korzeb es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaco van Voorthuizen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cătălin-Marius Bănică de Recios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CLAM ALMERIA

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tom Parasol per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Andrey Vakhromeev de ALMERIA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ralph Dierauer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Florian Nadolna rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Andrey Vakhromeev quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Tom Parasol va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gonzalo González-Remusgo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): ALMERIA va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ralph Dierauer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.