Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD-KEKUS (1364965) - Zanzabornín (1457021) » 703876975: T71/J2/VI

Liga 703876975 Información oficial sobre el partido 703876975 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.996 (15314)

SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido 4 - 0 Zanzabornín Alineación oficial del equipo 'Zanzabornín' en el partido
Iwan Peitzsch (34') 1 - 0
Tadeusz Dziadowicz (40') 2 - 0
Vladimir Mukhin (70') 3 - 0
Gürsoy Koç (71') 4 - 0
SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido 4 - 0 Zanzabornín Alineación oficial del equipo 'Zanzabornín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD-KEKUS Alineación oficial del equipo 'SD-KEKUS' en el partido 2 - 1 Zanzabornín Alineación oficial del equipo 'Zanzabornín' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD-KEKUS

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iwan Peitzsch ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SD-KEKUS es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SD-KEKUS a 2 - 0. Tadeusz Dziadowicz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vladimir Mukhin es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SD-KEKUS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gürsoy Koç va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Vladimir Mukhin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iwan Peitzsch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Gürsoy Koç del SD-KEKUS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SD-KEKUS Bogdan Buja quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Carl-Olof Salomonsson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vladimir Mukhin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iwan Peitzsch. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iwan Peitzsch de SD-KEKUS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zanzabornín

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Zanzabornín van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Clarence Awal no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Zanzabornín creava perill des de la dreta al minut 36, però en Victoriano Osorio Ulloa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ricardo Montalvo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricardo Montalvo de Zanzabornín va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Mirco Eichenau es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Mirco Eichenau ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Zanzabornín van sortir al contraatac al minut 90, però Giampaolo Lavezzi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Zanzabornín van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 91, però Giampaolo Lavezzi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giampaolo Lavezzi.