Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Gava (795396) - Gypsy Santako (123278) » 703876826: T71/J7/VI

Liga 703876826 Información oficial sobre el partido 703876826 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VI.993 (15311)

C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 1 - 1 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
Parham Aberoumand (50') 1 - 0
1 - 1 Francisco Jorge Barbosa Dias (59')
C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 1 - 1 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido 0 - 1 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Gava

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Parham Aberoumand, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): El Gava va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Antonio Abril la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ildefonso Parguiña va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jago Destadsbader rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Angulo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Chrisostomos Alvanakis va superar els defenses rivals per velocitat al minut 78 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gava, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Fernando Horión va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Gypsy Santako

Goles Goles

  • 160 Minuto 59 (Gol de falta): Santako, al minut 59, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Francisco Jorge Barbosa Dias.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Cagide va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Oidor Kurutxeta va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Francisco Jorge Barbosa Dias quasi aconsegueix empatar per Santako al minut 57, però Sebastián Ovalle va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Oidor Kurutxeta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sebastián Ovalle, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Francisco Jorge Barbosa Dias va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.