Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ol Doinyo Lengai (1368513) - Old Caipirinha FC (1592871) » 703875727: T71/J12/VI

Liga 703875727 Información oficial sobre el partido 703875727 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.973 (15291)

Ol Doinyo Lengai Alineación oficial del equipo 'Ol Doinyo Lengai' en el partido 2 - 3 Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido
Julián Vere (14') 1 - 0
1 - 1 莫 (Mo) 翊凡 (Yifan) (17')
1 - 2 莫 (Mo) 翊凡 (Yifan) (21')
Pablo Mires (23') 2 - 2
2 - 3 Iván Medina Cantalejo (64')
Ol Doinyo Lengai Alineación oficial del equipo 'Ol Doinyo Lengai' en el partido 2 - 3 Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ol Doinyo Lengai Alineación oficial del equipo 'Ol Doinyo Lengai' en el partido 1 - 1 Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ol Doinyo Lengai

Goles Goles

  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 14 en Miguel Núñez de Prado va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Julián Vere podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El ODL era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pablo Mires va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El ODL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Julián Vere va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Julián Vere va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57, Julián Vere arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Julián Vere va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ODL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Núñez de Prado estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Luis Telesforo, als 78 minuts, va fallar per ben poc.

Old Caipirinha FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 17 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en 莫 (Mo) 翊凡 (Yifan) de Caipirinha marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): 莫 (Mo) 翊凡 (Yifan) va marcar al minut 21 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Caipirinha es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Iván Medina Cantalejo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abel Castellnou ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Víctor Moreno Capitán va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): 莫 (Mo) 翊凡 (Yifan) de Caipirinha va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 22 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Víctor Moreno Capitán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Víctor Moreno Capitán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.