Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE PRAT DE LLOBREGAT (1462528) - AtomicFC (123216) » 703875144: T71/J6/VI

Liga 703875144 Información oficial sobre el partido 703875144 en Hattrick

24.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VI.963 (15281)

AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 2 - 3 Fernando Torres FC Alineación oficial del equipo 'Fernando Torres FC' en el partido
0 - 1 Alberto Ustariz (18')
Marius Berar (28') 1 - 1
1 - 2 Víctor Seras (31')
Christian Zavattoni (79') 2 - 2
2 - 3 Alberto Ustariz (83')
AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 2 - 3 Fernando Torres FC Alineación oficial del equipo 'Fernando Torres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 1 - 5 Fernando Torres FC Alineación oficial del equipo 'Fernando Torres FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE PRAT DE LLOBREGAT

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): En Marius Berar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 del partit, el jugador Christian Zavattoni de LLOBREGAT va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): LLOBREGAT van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Rakha Sofi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Christian Zavattoni de LLOBREGAT va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Philip Starsmore de LLOBREGAT va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 78, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gilbert Rübben va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Fernando Torres FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alberto Ustariz de Torres FC va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Víctor Seras va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Ustariz quedar desmarcat i marcar per a Torres FC al minut 83. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Romeu Fontelles, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alberto Ustariz es va quedar sol davant del porter, al minut 27. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Pozo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Pozo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Izal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Romeu Fontelles, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a LLOBREGAT, però Christian Zavattoni no va poder encertar el xut.