Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALENCIA C.F (434051) - Atlètic Rambles (1337484) » 703874440: T71/J12/VI

Liga 703874440 Información oficial sobre el partido 703874440 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.950 (15268)

VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido 3 - 3 Atlètic Rambles Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rambles' en el partido
0 - 1 Tom Bellin (9')
Jesús Clavijo Pérez (35') 1 - 1
Gesuele Angioni (37') 2 - 1
Jesús Clavijo Pérez (54') 3 - 1
3 - 2 Tom Bellin (62')
3 - 3 Bartosz Dziurdzia (63')
VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido 3 - 3 Atlètic Rambles Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rambles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido 2 - 0 Atlètic Rambles Alineación oficial del equipo 'Atlètic Rambles' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALENCIA C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al VCF una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jesús Clavijo Pérez, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): VCF prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Gesuele Angioni va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Jesús Clavijo Pérez de VCF va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Carlos Soler gairebé va marcar per a VCF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gesuele Angioni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): VCF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrian Gheorghiu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Atlètic Rambles

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de At.Rambles eren letals, i Tom Bellin va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tom Bellin de At.Rambles va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bartosz Dziurdzia va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 63, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del At.Rambles, mentre ja celebrava el 3 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): At.Rambles van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Bartosz Dziurdzia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Winter Poron va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.