Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Delicias (1435834) - C. E-F. Los Bárbaros (1600151) » 703871956: T71/J7/VI

Liga 703871956 Información oficial sobre el partido 703871956 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VI.906 (15224)

At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 2 - 3 C. E-F. Los Bárbaros Alineación oficial del equipo 'C. E-F. Los Bárbaros' en el partido
0 - 1 Juan Jesús Tabernero (38')
Juan Francisco Monsalve (40') 1 - 1
1 - 2 Juan Santamarta (41')
Juan Francisco Monsalve (76') 2 - 2
2 - 3 Rafael Cervati (90')
At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 2 - 3 C. E-F. Los Bárbaros Alineación oficial del equipo 'C. E-F. Los Bárbaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
At.Delicias Alineación oficial del equipo 'At.Delicias' en el partido 2 - 3 C. E-F. Los Bárbaros Alineación oficial del equipo 'C. E-F. Los Bárbaros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,2 % 46,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Delicias

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Francisco Monsalve va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. At.Delicias empatava el partit, 1 a 1, al minut 40.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Juan Francisco Monsalve s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Javier Ángel Gil va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Adrián Fraj va estar a punt d'empatar per a At.Delicias quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pablo Estanyol va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Fraj de At.Delicias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C. E-F. Los Bárbaros

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juan Jesús Tabernero quedar desmarcat i marcar per a Bárbaros al minut 38. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Bárbaros agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Santamarta amb mestria.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Bárbaros va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 90. Rafael Cervati va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 16 en Mauro Sáez ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Rafael Cervati el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): El Bárbaros va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 28 amb un llançament de falta perillós. En Juan Jesús Tabernero però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Rafael Cervati va estar a punt de posar per davant a Bárbaros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Noel Merino va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del At.Delicias. La jugada d'estratègia del Bárbaros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Paniagua va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Sugar Aitzeta de Bárbaros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mauro Fabuel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mauro Fabuel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.