Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc.canteranos3 (1421389) - Catalunya LLiure F.C. (314844) » 703871515: T71/J8/VI

Liga 703871515 Información oficial sobre el partido 703871515 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VI.898 (15216)

Vigo Rovers Alineación oficial del equipo 'Vigo Rovers' en el partido 2 - 1 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
0 - 1 Grigoris Yiannos (36')
Sheldon Del Valle (82') 1 - 1
Sheldon Del Valle (87') 2 - 1
Vigo Rovers Alineación oficial del equipo 'Vigo Rovers' en el partido 2 - 1 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vigo Rovers Alineación oficial del equipo 'Vigo Rovers' en el partido 2 - 1 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigo Rovers

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Sheldon Del Valle igualava per Rovers en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passats 87 minuts, Sheldon Del Valle, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Rovers es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Rovers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emilio Puschhaus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sheldon Del Valle va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Horacio Aun va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Bani Razani va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hermenegildo Lopes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horacio Aun de Rovers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Sheldon Del Valle de Rovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Catalunya LLiure F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Grigoris Yiannos va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Lajos Jáger quasi marca en una jugada assajada de córner que Bjarnsteinn Einarsson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Catalunya van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bjarnsteinn Einarsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.