Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anar Fent H.C. (488401) - Cerro CF (1596601) » 703868975: T71/J4/VI

Liga 703868975 Información oficial sobre el partido 703868975 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.853 (15171)

Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 3 - 2 Cerro CF Alineación oficial del equipo 'Cerro  CF' en el partido
0 - 1 Luis Tous (4')
Jordi Andreu (5') 1 - 1
Ortfried Limpach (38') 2 - 1
Ortfried Limpach (77') 3 - 1
3 - 2 Lars Grundsten (85')
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 3 - 2 Cerro CF Alineación oficial del equipo 'Cerro  CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 2 - 0 Cerro CF Alineación oficial del equipo 'Cerro  CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anar Fent H.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 5 (Gol de falta): Jordi Andreu va aconseguir l'empat per a Anar Fent mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): El Ortfried Limpach va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Anar Fent. 2-1.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Anar Fent van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Ortfried Limpach.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alin Nedelea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Anar Fent van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Kenneth Lautraite no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin Macaveiu de Anar Fent va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cerro CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Luis Tous va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cerro i marcant el 0 - 1.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El Cerro era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lars Grundsten va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cerro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anton Venkov va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Yin Samouth va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gaffar Sirmen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cerro va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Leone Mondonico va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Marius-Ionuţ Fieraru va rematar amb l'empenya exterior desviat.