Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gordopilo c.f. (118619) - Premiumfish Sellers (1458005) » 703867068: T71/J3/VI

Liga 703867068 Información oficial sobre el partido 703867068 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.819 (15137)

Gordopilo c.f. Alineación oficial del equipo 'Gordopilo c.f.' en el partido 4 - 1 Premiumfish Sellers Alineación oficial del equipo 'Premiumfish Sellers' en el partido
Paul Rocheid (3') 1 - 0
Andrzej Jastrzębski (13') 2 - 0
2 - 1 Niko Ungwanaka (25')
Nino Addor (27') 3 - 1
Miloš Vyrobil (68') 4 - 1
Gordopilo c.f. Alineación oficial del equipo 'Gordopilo c.f.' en el partido 4 - 1 Premiumfish Sellers Alineación oficial del equipo 'Premiumfish Sellers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gordopilo c.f. Alineación oficial del equipo 'Gordopilo c.f.' en el partido 2 - 0 Premiumfish Sellers Alineación oficial del equipo 'Premiumfish Sellers' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gordopilo c.f.

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 3 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Paul Rocheid. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Andrzej Jastrzębski de Gordopilo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Nino Addor va augmentar l'avantatge de Gordopilo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gordopilo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miloš Vyrobil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Stein Haugen va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Liviu Teleucă va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valentín Nuño al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Liviu Teleucă va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miloš Vyrobil de Gordopilo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Rocheid de Gordopilo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Premiumfish Sellers

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Niko Ungwanaka va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el PFS va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eloy 'El Cubano' Mariño de PFS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Roberto Goitisolo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PFS, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Roberto Goitisolo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): PFS van sortir al contraatac amb encert al minut 60, però Roelant Schreuder no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.