Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quebrantahuesos CF (1370085) - Ferpaz (1597743) » 703866252: T71/J10/VI

Liga 703866252 Información oficial sobre el partido 703866252 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / VI.804 (15122)

Quebrantahuesos CF Alineación oficial del equipo 'Quebrantahuesos CF' en el partido 0 - 2 Ferpaz Alineación oficial del equipo 'Ferpaz' en el partido
0 - 1 Ignacio Parma (41')
0 - 2 Andrea Cocchia (43')
Quebrantahuesos CF Alineación oficial del equipo 'Quebrantahuesos CF' en el partido 0 - 2 Ferpaz Alineación oficial del equipo 'Ferpaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quebrantahuesos CF Alineación oficial del equipo 'Quebrantahuesos CF' en el partido 1 - 1 Ferpaz Alineación oficial del equipo 'Ferpaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,7 % 10,1 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quebrantahuesos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Niko Partti va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Gazo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Lapo Barteselli del QCF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Attilio Luisi va poder marcar per a QCF en un servei de cantonada picat per en Patrick Broge quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ferpaz. La jugada d'estratègia del QCF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rob Gersmann va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Gazo de QCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ferpaz

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Ignacio Parma de Ferpaz va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andrea Cocchia va augmentar l'avantatge de Ferpaz a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Ferpaz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zsolt Szanyó va desviar el xut final de Andrea Cocchia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ferpaz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Iruela, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Ferpaz va estar a punt d'arribar en un córner. En Isidoro Taquenho va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.